Načini plaćanja

On-line plaćanje kreditnom karticom

Usluge objavljivanja plaćaju se online jednom od kreditnih ili debitnih kartica:  MasterCard®, Maestro® ili Visa.  Naplata je automatizovana kao i sam proces aktivacije pretplate.

Sigurnost plaćanja

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korišćenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifrovanja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa.

Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPayservisa, te obratno.
WebPayservis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa.
Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne čuva brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Za sve sporove koji mogu nastati vezano za korišćenje internet portala cituljeonline.com nadležan je sud u Beogradu.
Korišćenjem internet portala cituljeonline.com smatra se da je korisnik ova Pravila i uslove korišćenja pročitao i da se sa istima saglasio u celosti.